Om te weten

Vergoedingen verzekerde zorg

Hier vind je de info over de vergoedingen met betrekking tot verzekerde zorg.

Tarieven onverzekerde zorg

Hier vind je de info voor de tarieven van zorg die niet binnen de verzekerde zorg valt. Veelal Relatietherapie en Gzinstherapie.

Nieuws

Voor als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en actualiteiten met betrekking tot Relatiepraktijken, emoties, hechting en trauma.

Overige 

Veelgestelde vragen

Er zijn vast vragen die veelvuldig gesteld worden. Hier vind je het overzicht.

9

Online Afspraak maken

Binnenkort is het mogelijk om voor cliënten die al een traject bij ons lopen, via ons online boekingsysteem een nieuwe afspraak in te plannen.

Contact

9

Contact

info@relatiepraktijken.nl

9

Locatie

Rustenburgerstraatg 142 A-C

1073 AJ AMSTERDAM

visie en missie

GOEDE RELATIES KUN JE LEREN

Of het nu gaat om je partner, gezinslid of collega, een goede relatie is een enorme kracht. Wij maken dagelijks mee dat mensen leren hoe ze hun (gezins)relatie kunnen verbeteren. Onze missie is dan ook: fijne relaties voor iedereen.

HOE WIJ WERKEN

Toegankelijk
Responsief 
Betrokken

Het is niet niks om jezelf te laten zien aan mensen die je niet of nauwelijks kent. En tegelijkertijd betekent het veel. Wij zijn ons er bewust van dat het veel moed vergt om jouw en jullie verhaal te delen met ons als buitenstaander. Kwetsbaarheid  laten zien, te openen en te delen is een proces dat tijd vergt.

Iedereen heeft daarin zijn eigen tempo en moment. Onze focus ligt in de begeleiding volledig op het opbouwen van vertrouwen, betrouwbaar zijn en veiligheid bieden. Wij geloven dat het alleen binnen deze voorwaarden mogelijk is om te openen.