houd me vast / laat me los

PUBERTEIT IS EEN SPANNINGSVELD

Zijn er geen al te grote problemen, maar worstel je met het contact met je puber? Wil je voorkomen dat het erger wordt? Wacht niet af en onderneem actie. Met deze korte training leren jullie de band met je kind te verbeteren.

ouders met pubers

 Kijk je naar je humeurige puber en vraag je je af; ‘waar is toch mijn kleine, lieve meid/jochie gebleven? Pubers kunnen je woest maken en  je machteloos doen voelen. Ze zetten je op afstand, willen dingen zelf uitzoeken en hebben je tegelijkertijd nog hard nodig. Ingewikkelde krachten binnen het gezin. Wil je de relatie met je puber versterken? Meer vertrouwen opbouwen en meer onderling begrip?

‘Houd me Vast, Laat me Los’ is een speciale training om de band tussen ouders en tieners te versterken. Oefeningen, uitleg en professioneel begeleide gesprekken leiden tot meer onderling begrip en hechtere relaties.

De training is toegankelijk voor ouders met kinderen tussen de 13 en 19 jaar. Er zijn 4 avondsessies met de (groep van) ouders, 1 (online) gesprek met de puber alleen,  1 gesprek met alleen de ouders en een gesprek met ouders en puber samen.

Ben je een alleenstaande ouder? Neem dan een andere volwassene mee die betrokken is bij de opvoeding (bv. grootouder).

Eerstvolgende training: begin 2024
Prijs: €1249,- (gespreid betalen is mogelijk)

Als er sprake is van een psychische stoornis en jullie worden verwezen door de huisarts, wordt deelname van deze training mogelijk (deels) vergoed. Mochten jullie hierover overleg willen, kunnen jullie mailen naar: info@relatiepraktijken.nl

VOOR OUDERS MET PUBERS

5 & 12, 26 nov.
17 dec. 2024

trainers: Katja & Barbara

VOOR OUDERS MET PUBERS

 voorjaar 2025

trainers: Barbara  & Jaro

Locatie: Rustenburgerstraat 142B Amsterdam

Email: info@relatiepraktijken.nl