Om te weten

Vergoedingen verzekerde zorg

Hier vind je de info over de vergoedingen met betrekking tot verzekerde zorg.

Tarieven onverzekerde zorg

Hier vind je de info voor de tarieven van zorg die niet binnen de verzekerde zorg valt. Veelal Relatietherapie en Gzinstherapie.

Nieuws

Voor als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en actualiteiten met betrekking tot Relatiepraktijken, emoties, hechting en trauma.

Overige 

Veelgestelde vragen

Er zijn vast vragen die veelvuldig gesteld worden. Hier vind je het overzicht.

9

Online Afspraak maken

Binnenkort is het mogelijk om voor cliënten die al een traject bij ons lopen, via ons online boekingsysteem een nieuwe afspraak in te plannen.

Contact

9

Contact

info@relatiepraktijken.nl

9

Locatie

Rustenburgerstraatg 142 A-C

1073 AJ AMSTERDAM

houd me vast / laat me los

PUBERTEIT IS EEN SPANNINGSVELD

Zijn er geen al te grote problemen, maar worstel je met het contact met je puber? Wil je voorkomen dat het erger wordt? Wacht niet af en onderneem actie. Met deze korte training leren jullie de band met je kind te verbeteren.

ouders met pubers

 Kijk je naar je humeurige puber en vraag je je af; ‘waar is toch mijn kleine, lieve meid/jochie gebleven? Pubers kunnen je woest maken en  je machteloos doen voelen. Ze zetten je op afstand, willen dingen zelf uitzoeken en hebben je tegelijkertijd nog hard nodig. Ingewikkelde krachten binnen het gezin. Wil je de relatie met je puber versterken? Meer vertrouwen opbouwen en meer onderling begrip?

‘Houd me Vast, Laat me Los’ is een speciale training om de band tussen ouders en tieners te versterken. Oefeningen, uitleg en professioneel begeleide gesprekken leiden tot meer onderling begrip en hechtere relaties.

De training is toegankelijk voor ouders met kinderen tussen de 13 en 19 jaar. Er zijn 4 avondsessies met de (groep van) ouders, 1 (online) gesprek met de puber alleen,  1 gesprek met alleen de ouders en een gesprek met ouders en puber samen.

Ben je een alleenstaande ouder? Neem dan een andere volwassene mee die betrokken is bij de opvoeding (bv. grootouder).
Eerstvolgende training:
Najaar 2023

Prijs: €1249,-

VOOR OUDERS MET PUBERS

4 avonden

31 okt.

7 – 21 nov

19 dec. 2023

trainers: Katja & Barbara

VOOR OUDERS MET PUBERS

4 avonden

27 febr.

5 – 19 maart

16 april 2024

trainers: Katja  & Jaro

Locatie: Rustenburgerstraat 142B Amsterdam

Email: info@relatiepraktijken.nl