dit zijn wij

ONZE FOCUS LIGT OP VERTROUWEN EN VEILIGHEID

Ben je op zoek naar ondersteuning en niet naar advies? Gaat je voorkeur uit naar gezien en gehoord voelen in plaats van naar het oordeel? Vind je het belangrijk dat er met een open en nieuwsgierige houding naar je geluisterd wordt? Dan ben je bij Relatiepraktijken aan het goede adres!

ONS TEAM

 

Wij zijn bevlogen en ervaren therapeuten en inspireren elkaar, dagen elkaar uit en ondersteunen elkaar in de praktijk van ons professionele leven. We zouden zoveel mogelijk stellen en gezinnen EF(F)T gunnen en ons hart klopt zo voor gezinnen dat we speciaal voor hen specifieke trainingen hebben ontwikkeld. Kort maar krachtig.

Als psychotherapeut heb ik m’n hart verloren aan EFT en EFFT. Toen ik kennis maakte met EFT was het als thuiskomen. Ik herkende mijn cliënten en mezelf erin en eindelijk was er een wetenschappelijk verantwoorde methodiek die uitging van iets waar we allemaal wel eens ‘last’ van hebben; hechtingsbehoeften en wat ‘de ander’ allemaal wel niet in ons teweeg kan brengen.”

Katja Pereira

Psychotherapeut/GZ-psycholoog, gecertificeerd EFT-therapeut, EFFT & EFIT Level II getraind, systeemtherapeut, EMDR practitioner, Level II SensorimotorPsychotherapy

BIG

BIG-nr psychotherapeut: 29060728116
BIG-nr GZ-psycholoog: 9060728125

AGB

Zorgverleners AGB-code: 94-003426

Registraties

Supervisor NVP
kwaliteitsregister Psychotherapie
LVVP gevisiteerd in 2021
KvK: 34273768

Kwaliteitsstatuut 2022

Kwaliteitsstatuut

“Sinds ik zelf moeder ben geworden, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de veranderingen in je relatie door de komst van een kind. De emotionele behoeften van volwassenen lijken erg veel op de behoeften van kinderen. Dat ben ik veel meer gaan herkennen in de problemen die stellen tegen kunnen komen. Ik vind het bijzonder om stellen te kunnen begeleiden in het proces naar meer vertrouwen en verbondenheid.”

Jaro van der Ende

GZ psycholoog, aanvullend getraind EFT-registertherapeut, Systeemtherapeut, EMDR practitioner, Level I Sensorimotor Psychotherapy

BIG

BIG-nr GZ-psycholoog: 29061441125

AGB

Zorgverleners AGB-code: 94002371
Praktijk AGB-code: 94058853

Registraties

Houd Me Vast Trainer
EMDR practitioner
Sensorimotor Psychotherapie – level 1
VGCT lid en supervisor
Systeemtherapeut NVRG
LVVP gevisiteerd in 2021
KvK: 58810781

Privacystatement-LJ-van-der-Ende-psycholoog

kwaliteitsstatuut LJ van der Ende juni 2022

“Deels opgegroeid in een samengesteld gezin, mijn eigen gezin samengesteld mét jong volwassen kinderen en ook nog eens hart en toewijding voelen voor EFT. Het kan niet anders dan dat ik doe wat ik het liefst doe; werken met stellen en gezinnen die voor de opgave staan om in deze uitdagende omstandigheden, emotioneel af te stemmen op elkaar en zodoende het gezinsleven vorm te geven.”

Barbara Veldt

GZ psycholoog, aanvullend getraind EFT-registertherapeut, EFFT Level II getraind, Systeemtherapeut, Level I Sensorimotor Psychotherapy

BIG

BIG-nr GZ-psycholoog: 79063790225

AGB

Zorgverleners AGB-code: 94007993

Registraties

Houd Me Vast trainer
Sensorimotor Psychotherapie – level 1 Systeemtherapeut

Kwaliteitsstatuut

Kwaliteitsstatuut

“Als klinisch psycholoog ben ik graag met mensen in gesprek over waar ze zich verbonden voelen. Hoe je mens bent in verbinding met jezelf en de ander. Juist daar waar je je verbonden voelt, kun je dichtbij komen. In gesprek wil ik graag met jullie zoeken naar manieren om te groeien in vertrouwen om weer meer in verbinding te kunnen leven. Bijzonder als ik als therapeut daarin een stuk met jullie op mag lopen…”

Leonien Rigterink

Klinisch psycholoog, Schematherapeut, EFT-registertherapeut i.o., Systeemtherapeut i.o.

BIG

BIG-nr Klinisch-psycholoog: 09923703725

AGB

Zorgverleners AGB-code: 94103894

Registraties

Schematherapeut (junior), Systeemtherapeut i.o

202302_Kwaliteitsstatuut Leonien Rigterink, klinisch psycholoog

HOE WIJ WERKEN

Toegankelijk
Responsief 
Betrokken

Het is niet niks om jezelf te laten zien aan mensen die je niet of nauwelijks kent. En tegelijkertijd betekent het veel. Wij zijn ons er bewust van dat het veel moed vergt om jouw en jullie verhaal te delen met ons als buitenstaander. Kwetsbaarheid  laten zien, te openen en te delen is een proces dat tijd vergt.

Iedereen heeft daarin zijn eigen tempo en moment. Onze focus ligt in de begeleiding volledig op het opbouwen van vertrouwen, betrouwbaar zijn en veiligheid bieden. Wij geloven dat het alleen binnen deze voorwaarden mogelijk is om te openen.