ons BLOG

OMDAT ER ZOVEEL OVER RELATIES TE VERTELLEN VALT

Wat we doen, doen we meer

Ik vraag me iets af. Ik vraag mij af hoeveel van de vechtscheidingen oplossen als wij als hulpverlening geen podium bieden waar ze op kunnen vechten. Misschien ben je nu verontwaardigd, denk je aan alle kinderen die de grootste slachtoffers zijn van 2 ouders die elkaar ‘afmaken’. Terecht dat je verontwaardiging voelt. Ik weet ook niet of mijn vraag levensvatbaar is. Maar ik sta mezelf toe deze wel af te vragen.

Circulariteit

Tegenover mij zit een knappe vrouw, sprekende ogen met daarin een zorgelijke blik. Ze stottert wat, onzeker over hoe ze kan vertellen wat ze wil vertellen. ‘Ik voel me zo alleen’ stamelt ze zonder mij aan te kijken. ‘Ik weet niet hoe ik dat kan doorbreken. Ik heb...

BLIJF OP DE HOOGTE!

Met enige regelmaat schrijven wij nieuwe artikelen over relaties, opvoeding, het gezin, EF(F)T en hechting. Mocht je op de hoogte willen blijven van nieuws, actualiteiten en info over bijvoorbeeld nieuwe trainingen en/of cursussen, meld je dan aan voor de Nieuwsbrief. We beloven dat we je er niet onder zullen bedelven!